Sims 4 Évszakok? Tudj meg többet MOST, kövesd a Simperceket a Sims Tales oldalon!

2017. február 12., vasárnap

,

Ajánló - Alverdine Sims


Mostanában nem igazán van sem időm, sem inspirációm a házak építéséhez, viszont a Veszett Kutya forgatásához szükségem volt néhány normálisan kinéző és lakható épületre, ezért a neten kezdtem keresgélni a megfelelő paraméterek után.
Így akadtam rá Alverdine Sims fantasztikus letölthető házaira - az az igazi romantikus, new englandi stílus köszön vissza a képernyőről (és immár a játékomból is), ráadásul minimális egyedi tartalommal, viszont szinte hihetetlen részletességgel. :)

Kattints tovább, és szemezgess a lenyűgöző alkotások között!Az alkotó oldalán mindössze csak pár ház található, én mégis szívből merem ajánlani őt, mert tényleg nagyon odafigyel a részletekre, semmi sem kirívó vagy túldíszített, a formák és színek is abszolút passzolnak.
Már most biztosnak tűnik, hogy a Noktürn forgatásához az ő egyik házát fogom használni, mert pompásan illene egy ilyen kuckó az egyik karakteremhez. :)Alverdine oldalán azonban nem csak ilyen csodás házakat, hanem sok egyebet is találni a letöltések között, szóval mindenképpen érdemes szétnézni nála. :)
Itt találhatod őt:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése