Sims 4 Évszakok? Tudj meg többet MOST, kövesd a Simperceket a Sims Tales oldalon!

2017. február 7., kedd

, ,

HírAdás - Noktürn


Bár a VKNY még meg sem jelent, de az elmúlt két hétben annyi ötletem és ihletem lett a következő történetemhez, hogy 4 egész fejezetnyi szöveget hoztam hozzá össze párbeszédekből, leírásokból, jelenetekből és szimpla ötletelésekből. 

Már most tudom, hogy amint felkerül a Veszett Kutya első fejezete, még aznap este nekiülök megírni a Noktürnt (és ezt a pillanatot már nagyon várom), ám addig is összeszedtem némi ízelítőt arról, hogy miről is szól majd a történet. 

NOKTÜRN:

Műfaj: fantasy, krimi, romantikus, akció 
Korhatár: 16

A Seelie és Unseelie közt régóta ellentét feszül.
Ennek közepébe csöppen bele Amelie Allison Windstorm, akinek egyetlen, elhanyagolható képessége van: képes érzékelni a sidhe-mágia nyomait. Nyomozni kezd a különös gyilkosságok elkövetője után, hogy megtudja, ki a felelős a barátja, egy tűzdémon haláláért. Azonban, ha ez nem lenne elég, a Seelie királynő azt követeli, hogy Amelie tegyen hűségesküt a seelie-knek, különben elfogják, és vérrabszolgává teszik, hogy személyes mágiájával megerősítsék a seelie udvar falait. Amelie-nek sikerül elmenekülnie, de közben egyre több rettenetes történetet hall az Unseelie-k uralkodójáról.
Aztán egy éjjel megjelenik egy férfi, és elviszi magával az unseelie udvarba. Nem ajánl neki választási lehetőséget, sem alkut. Segít neki megtalálni a gyilkost, hogy a sidhe-ek a továbbiakban nyugodtan élhessenek és ne legyen háború, azonban cserébe Amelie-nek le kell mondania valamiről, ami számára a legkedvesebb.

Ha jól számoltam (jó nagy HA), akkor május közepén ér véget a VKNY megjelenése - így még akár abban a hónapban útjára indulhat a Noktürn publikálása is, amit nagyon remélek, mert már most sokkal dinamikusabbnak érzem, mint a kezdőtörténetem. 


2 megjegyzés:

  1. Azt lehet tudni, hogy ez a karakter a képeken kicsoda? Az Unseelie-k uralkodója?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ő Darqe, és valójában ő az Unseelie király őrkapitánya. :) Jelenleg ő a lehető legkedvencesebb karakterem, mind a jellemét, mind pedig a simet tekintve. :)

      Törlés