Sims 4 Évszakok? Tudj meg többet MOST, kövesd a Simperceket a Sims Tales oldalon!

2017. február 22., szerda

, ,

Ajánló - Martine's Simblr


Ma egy újabb ajánlót hoztam - ezúttal a Sims 3/Sims 4 teleképítés egyik jól elrejtett, de kiemelkedő alakját: Martine-t.
Nem véletlenül használtam a "teleképítés" szót - ő ugyanis nem csak szimpla házacskákkal örvendezteti meg a nagyérdeműt, hanem pl. a fentebbi képen látható lenyűgöző tengerparti sétánnyal, és egyéb közösségi területekkel is.



Azért szeretem Martine munkáit, mert nagyon odafigyel a részletekre - a telkei pedig játék és forgatás során is tökéletesen megállják a helyüket, remek színterei vagy hátterei lehetnek ilyen-olyan eseményeknek. 
Nagyon szépen és összeszedett módon épít - a legnagyobb kedvencem tőle mindenképpen a Cottonwood Boardwalk, amely a tengerparti sétányok egyszerű "móló+büfé+teleszkóp" kombóján túl üzletekkel (pl. kis szuvenírboltocska!), körhintával, játékgépekkel is fel van szerelve (Abádszalóki Nyár 2017 - a reklámot támogatta a Kurjantó kisbüfé, a tejfölös-sajtos lángos "csak" 420ft), mindez ráadásul abszolút ízléses kivitelben. 




De persze mindezen túl kaptunk már tőle letölthető filmstúdiót, szabadtéri koncert helyszínt, vagy éppen cuki éttermet is - a Sims 4 játékosait  parkkal, menyasszonyi ruhaszalonnal, és edzőteremmel is megajándékozta már. :)
Summa summarum, véleményem szerint aki megfelelő helyszínt keresne a játékába, vagy a története ilyen-olyan részeihez, annak mindenképpen érdemes ellátogatnia Martine oldalára, mert egészen biztosan talál kedvére valót. :)


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése